Seniorklubben består i dag af omkring 150 medlemmer der alle har virket som ledere i lufthavnen samt har været medlem af Ledernes Hovedorganisation, men som nu ikke længere er aktive på arbejdsmarkedet. Klubben er således åben for tidligere ledere fra alle selskaber i lufthavnen, og tæller i dag blandt andre kollegaer fra både SAS, Maersk, Cimber, CPH.

Se venligst de nøjagtige adganskriterier i klubbens "Vedtægter" her på hjemmesiden.

Medlemskabet koster 150.- kr. pr. år, opkræves i februar måned og gælder for kalenderåret 01 januar - 31 december.

Såfremt du ønsker og har mulighed for at blive medlem, kontakter du klubbens kasserer Stig Larsen - se telefonnummer samt mailadresse under fanen "Bestyrelsen" her på hjemmesiden. 

Seniorklubben afholder minimum 3 medlemsarrangementer pr år.

Corona-epedemien har dog gjort det umuligt at gennemføre de 3 arrangementer, men forhåbentlig kommer vi i 2022 op på det rette antal igen.

I januar afholdes generalforsamling, og der afsluttes med stegt flæsk og hyggeligt samvær.

De 2 øvrige arrangementer afholdes i henholdsvis maj / juni hvor vi får frokost med lidt lune retter, samt oktober hvor der serveres 1 varm middagsret.

Kom og vær' med - mød dine tidligere kolleger igen, hyg dig med dem, eller giv dem den .....balle du aldrig fik givet mens I arbejdede sammen, samt hør de gamle historier der bliver både bedre og mere morsomme år for år.