Velkommen til vores gæstebog

Brug denne nye side. Vi modtager både ris og ros, så vi kan rette arrangementerne til.
Hilsen Bestyrelsen

11-02-2019

Stig Larsen

Hej Mogens - tak for dit positive indlæg - vi i bestyrelsen var bestemt også tilfredse med maden.

Dog undrer det mig meget at du ikke tidligere har bemærket at ved de seneste 5 arrangementer, som du alle har deltaget i, blev snapsen fjernet fra bordene når kaffen blev serveret.

Det er en aftale vi har med restauratørerne, netop for at holde kuvertprisen nede.

Med venlig hilsen

Stig Larsen

03-02-2019

Mogens Nielsen

Masser af dejlig stegt flæsk, med en persillesovs der havde svært ved at slippe kartoflerne, det var som mor lavede den inden hun fik tv. På et tidspunkt blev snapsen inddraget, er IKKE sket ved tidligere arrangementer; men det er måske et led i en spare
øvelse?

26-11-2018

Flemming Raun

Nogle kommentarer vedr. vort sidste arrangement.

Uens tallerkener og bestik, jeg fik desværre en tallerken med skår og der var læbestiftrester på mit glas, og det var ikke den farve som jeg bruger, For lidt mad, jeg fik kun en halv gang gule ærter, prøvede så mørbradgryde, der var ikke meget kød men masser
af champignon.

Det var næsten som at være på spejderlejr i gamle dage, bl. a. bænket ved lange borde, uens stole og ingen dug på bordet.

Baglokalet var vist slet ikke indstillet på et arrangement som vort, så hvis vore meget hyggelige sammenkomster med gamle kolleger, skal holdes her fremover, bliver det uden mig.

24-11-2018

Bent Lund

Mange gode kommentarer. De 'for få' gule ærter var fine, men efter min mening lidt salte. Men modsat forrige år var de fint varme. Dog savnede jeg igen lidt eddike på bordet. Div. tilbehør kunne også godt fordeles lidt bedre på bordene.

Værtens meget humuristiske indslag var fine, og det rustikke koncept kan da også godt gå an, men så heller ikke mere .

Men alt i alt tak for en hyggelig sammenkomst med gode tidl. kollegaer.

02-11-2018

Henrik Tønnesen

Et udmærket arrangement, det lidt "rustikke" concept med høflig selvhjælp var helt fint. De gule ærter var som de skulle være, omend lige salte nok, det nakkekam og pølse der kom på vort bord var fint. Vi kunne nok godt lige have spist lidt mere, men fik
dog en rimelig portion hver, 6 ud af 10 havde valgt ærter.

Og det var helt rart at kunne samtale. Bør nok prøves igen

Hjemmeside 02-11-2018

Erik Johannessen

Hej

Hej. Tak for arrangementet i Tirsdags. I bad om feed back. Alle vil vel påpege mængden af mad, men det er p.t. lidt underordnet. Det kan jo retters til i fremtiden. Men jeg vil sige at "konceptet" passer mig helt fint. Jeg syntes åbenheden og den ligefremme
måde er rigtig god. Akustikken er bedre her. Jeg mener vi skal prøve en/to gange her, og så hjælpe med at slibe graterne af. Jeg havde en rigtig god dag.

31-10-2018

Bjarne Nissen

Tak for i går.

Jeg er helt enig med.

Hvis det bliver Baglokalet næste gang, bliver det uden mig.

Jeg nåede ikke at få gule ærter.

Man kan jo f.eks. starte med at stryge cognacen og likøren.

Men dejligt at møde gamle, gode kolleger.

Hilsen Bjarne

31-10-2018

Hilsen erik

Hi Hanne tak for sidst og lidt feedback fra stedet - jeg må sige det var en lidt skuffende oplevelse - maden,ikke nok gule ærter så man ikke engang kunne få en portion - flæsk så ualmindelig ulækkert ud, som om det var pillet af nogle ben - gik over til
mørbrad gryde uden mørbrad men utrolig mange champignon - det at der ikke var servering gjorde jo at ikke alle fik hvad de var berettiget til - hvis det er standarden man har råd til foreslår jeg man dropper noget at spiritus og får et bedre og hyggelig sted
at mødes - dejligt at møde tidligere kollegaer